Prenova trgovine Božična darila

V sredini meseca februarja smo se odločili korenito spremeniti obliko spletne strani Božična darila. V osnovi smo naredili na vem divno oblikovno prenovo, saj smo uporabili nove oblike in tudi barvne kombinacije. V ozadju je narejena velika posodobitev podatkovne zbirke, ki sedaj deluje hitreje in nam omogoča še več nastavitev.

PREJ

bozicna_darila_1

 

Poleg posodobitve podatkovne zbirke oziroma Magento trgovine, smo spremenili tudi osnovni design in nekatere druge detajle.

POTEM

nova-bozicna-darila-thumb-1

Veselimo se tudi izziva, da bi v bodoče na spletni strani ponudili tudi darila za rojstni dan in druge priložnosti – kar je seveda na voljo že sedaj. Počasi pa tudi razširjamo nabor izdelkov, saj je že sedaj mogoče kupiti tako darila za otroke (igrače in igre), darila za moške, darila za ženske in sploh različne kombinacije, ki bodo zagotovo ustrezale vsem okusom.

O nas in blogih

V rubriki Novice bomo v krajših prispevkih predstavili naše delo, prenove in posodobitve spletni trgovin, portal in strani z množico zanimivih prispevkov.

Breplačna SEO analiza

Imate spletno stran in vas zanima kako ste pozicionirani na določeni ključni besedi? Odločite se za brezplačno SEO analizo in prejeli boste PDF dokument s koristnimi informacijami. BREZPLAČNO! Če boste želeli še več informacij, se lahko dogovorimo za sestanek in dolgoročno sodelovanje.