Breplačna SEO analiza

Pri naročilu brezplačne SEO analize prejmete kompleten PDF dokument (običajno več kot 40 strani), ki ga napravi iBusinessPromoter (http://www.ibusinesspromoter.com/). Program IBP je trenutno najbolj razširjen program za tovrstne analize in preverja kar 104 različne parametre na spletni strani, ki so povezani z optimizacijo spletne strani.

Za izvedbo analize nam morate posredovati ključno besedo in URL naslov za katerega želite narediti analizo ter elektronski poštni naslov, na katerega želite prejeti poročilo. Rezultate vam zgolj pošljemo naprej, torej takšne, kot jih prejmemo in brez vsakršne obdelave. Za vsako domeno pošljemo le eno analizo.
Vabimo vas, da se osebno oglasite pri nas in bomo vsa vaša vprašanja in morebitne težave pregledali ter nanje poiskali odgovore in rešitve, če se dogovorimo za poslovno sodelovanje oziroma svetovanje. Predhodno nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali po telefonu.

Dolgoročno sodelovanje

V primeru, da se odločite za poslovno sodelovanje z nami, bomo seveda skupaj pregledali vaše prejete rezultate, poleg tega pa vam še pred pričetkom aktivne optimizacije pripravimo še mnogo drugih podatkov. Tako s posebnimi orodji preverimo na stotine besed iz vašega tematskega področja, pri čemer za vsako besedo pridobimo veliko uporabnih podatkov (število iskanj, konkurenca, cena na klik).

Skupaj potem izberemo primeren nabor besed za katere začnemo izvajati optimizacijo za iskalnike. Ves čas sodelovanja spremljamo vašo spletno stran in vam svetujemo glede potrebnih sprememb, vmes pa seveda neutrudno ustvarjamo kakovostne zunanje povezave, ki bodo vašo stran dolgoročno popeljale na prvo stran Googlovih zadetkov.