Kam na izlet

Vodnik po Slovenijiwww.kam.si

Na spletni strani, ki trenutno vsebuje že okrog 3000 prispevkov, od tega okoli 1000 blogov, si boste z lahkoto poiskali primerno lokacijo, ki vam je bila do sedaj povsem nepoznana. Prispevke so prispevali priznani avtorji.
Še posebej smo ponosni na množico odličnih prispevkov o znanih slovencih (http://www.kam.si/veliki_slovenci/). Na strani so tako njihove slike, kot celotne biografije in mnoge zanimivosti. can you purchase ivermectin in canada Med drugim lahko preberete življenjepise naslednjih oseb: Maks Fabiani, Hugo Wolf, Jurij Šubic, Božidar Jakac, Franc Miklošič, Stanko Bloudek, Oton Župančič in še mnogo drugih.

thumb-kam_romanja
Posebna zanimivost strani je tudi ta, da je vsaka lokacija prikazana tudi na satelitskem posnetku. ivermectin 12 uses in hindi S to spletno stranjo imamo še velike načrte in v kratkem jo bomo poskušali povsem prenoviti. Predvsem se bo stran počasi širila tudi v bolj turistične vode. ivermec on bred heifers Želeli bi si jo prevesti tudi v tuje jezike, vendar se bomo verjetno lotili povsem novih projektov v angleškem jeziku, kam.si pa ohranili v svoji izvirni ideji in z novo podobo.

Opis strani Znani slovenci

O nas in blogih

V rubriki Novice bomo v krajših prispevkih predstavili naše delo, prenove in posodobitve spletni trgovin, portal in strani z množico zanimivih prispevkov.

Breplačna SEO analiza

Imate spletno stran in vas zanima kako ste pozicionirani na določeni ključni besedi? Odločite se za brezplačno SEO analizo in prejeli boste PDF dokument s koristnimi informacijami. BREZPLAČNO! Če boste želeli še več informacij, se lahko dogovorimo za sestanek in dolgoročno sodelovanje.