Roglahotel.com v novi izdaji

V zadnjih decemberskih dneh smo prenovili predstavitveno spletno stran http://www.roglahotel.com/, ki predstavlja nekatere najlepše in največje kraje v okolici Rogle.

rogla_zima_4

Med prispevki gre izpostaviti opise krajev Celje, Zreče, Mozirje in Slovenske Konjice, kakor tudi samo področje Rogle. Slednji je opisan v obeh letnih časih, v poletnem in zimskem posebej, tako da si lahko potencialni obiskovalec ogleda in razmisli, kaj bi v tem času lahko na Rogli počel. V posebnem besedilo je predstavljen še hotel Planja, ki je v zadnjih letih skupaj z neposredno okolico doživel neštete prenove in posodobitve. Po vsem kar Rogla ponuja, ni čudno, da je število gostov tako visoko in njihovo zadovoljstvo na visoki ravni.

terme_zrece_1

O nas in blogih

V rubriki Novice bomo v krajših prispevkih predstavili naše delo, prenove in posodobitve spletni trgovin, portal in strani z množico zanimivih prispevkov.

Breplačna SEO analiza

Imate spletno stran in vas zanima kako ste pozicionirani na določeni ključni besedi? Odločite se za brezplačno SEO analizo in prejeli boste PDF dokument s koristnimi informacijami. BREZPLAČNO! Če boste želeli še več informacij, se lahko dogovorimo za sestanek in dolgoročno sodelovanje.