Prenova portala Otroci.si

Nekoč revija Otroci, je danes žal samo še spomin. A v njej so mnoge mame in očki (in seveda drugi bralci), našle čudovite prispevke in odlične nasvete, ki so bili v glavnem vezani na naše najmlajše. Otroci, radoživi kot znajo biti, včasih pridni kot angelčki ali morda tudi malce nagajivi – no, recimo vsaj zelo razposajeni, so lahko tudi naši prijatelji in zaupniki. Nanje se lahko zanesemo, tako kot se oni na svoje starše. Brez staršev ali drugih bližnjih, ki jih imajo radi, so v tem svetu povsem nemočni, zato je revija Otroci vedno znala poskrbeti, da so prispevki v njej reševali mnoge težave staršev in jim delila nasvete, ki so marsikomu olajšali dan.

Prenova spletne strani

thumb-otroci_oldRevija Otroci je izhajala dolgo časa in še danes dobivamo preko spleta vprašanja, če bo kdaj spet izhajala v tiskani obliki. Sedaj jo imamo v digitalni oziroma spletni obliki in končno prenovljeno. dose ivermectina ces

V novi različici spletnega portala smo najprej zamenjali osnovno temo oziroma obliko. ivermectin krem türkiye Napravili smo nove menije, ki so sedaj razdeljeni v dva osnovna dela. natural alternative to ivermectin for scalp parasites Prvi je na vrhu in vsebuje 6 podmenijev, ki spremljajo predvsem trenutno aktualno dogajanje. Spodnja vrstica z meniji pa je namenjena predvsem različnim prispevkom. Tu najdete vzgodo otrok, zdravje, ustvarjanje, igrače ter knjige.
Prispevkov bi seveda lahko bilo še več, tega si zelo želimo in če je kdo med vami, ki bi želel kaj voluntersko napisati, ga vabimo k sodelovanju. Svoj prispevek nam lahko pošljete kar na naslov našega podjetja, s pripisom “za portal otroci.si”.
thumb-otroci_new
Želimo si, da bi portal Otroci.si v prenovljeni podobi še dolgo k sebi vabil bralce in ponujal dobre nasvete, hkrati pa, da bi bili obiskovalci zadovoljni in da bi našli kar najbolj koristne informacije.

O nas in blogih

V rubriki Novice bomo v krajših prispevkih predstavili naše delo, prenove in posodobitve spletni trgovin, portal in strani z množico zanimivih prispevkov.

Breplačna SEO analiza

Imate spletno stran in vas zanima kako ste pozicionirani na določeni ključni besedi? Odločite se za brezplačno SEO analizo in prejeli boste PDF dokument s koristnimi informacijami. BREZPLAČNO! Če boste želeli še več informacij, se lahko dogovorimo za sestanek in dolgoročno sodelovanje.