Nova trgovina Božična darila

Božična darila (http://www.bozicnadarila.com) je naslednja v vrsti naših spletnih trgovin, v kateri smo združili tiste izdelke, ki jih posamezniki pogosto iščejo, vendar je njihovo nakupovanje v klasičnih trgovinah običajno zelo zamudno.

Božična in druga darila za kogarkoli.

Božična in druga darila za kogarkoli.

Gre namreč za tipične produkte, ki jih iščemo kot darilo za neko osebo. To je lahko prijatelj, znanec, sosed, sorodnik, mi pa smo jih zavrstili bolj enostavno in sicer v kategorije za moške, za ženske, pa darila za otroke, zabavna darila, božična darila (ta so bolj specifična in pridejo prav pravzaprav samo ob izteku leta) in družabne igre. Ker se v resnici za darilo vse večkrat podarja tudi uporabna oziroma praktična darila, smo dodali tudi rubriko uporabno in dom. V tej rubriki so darila za moške in ženske, ki jih lahko uporabljajo dnevno. Tako se moški lahko razveselijo kosa orodja, telovadne opreme ali tehničnega pripomočka, pri ženskah pa gre iskanje daril pogosto v smer kuhinjskih pripomočkov, kot je naprimer sokovnik ali zdrave prehrane.

Nakup daril preko spleta, za rojstni dan, obletnico, božična darila, ...

Nakup daril preko spleta, za rojstni dan, obletnico, božična darila, …

Čeprav je naslov spletne strani www.bozicnadarila.com v resnici precej ozek in daje naključnemu obiskovalcu na prvi pogled misliti, da se bo semkaj lahko vračal le enkrat na leto, pa so izdelki v trgovini izbrani v širino in omogočajo nakupe za različne dogodke, kot so poroke, rojstni dnevi, obletnice in še mnogo več.

Obisk spletne trgovine je že takoj ob zagonu presegel vsa pričakovanja, dober odziv je tudi na naši Facebook spletni strani ter na akcije, ki jih v določenem času delamo celo dnevno. Zato je pričakovano stalno vračanje kupcev na trgovino Božična darila.

 

O nas in blogih

V rubriki Novice bomo v krajših prispevkih predstavili naše delo, prenove in posodobitve spletni trgovin, portal in strani z množico zanimivih prispevkov.

Breplačna SEO analiza

Imate spletno stran in vas zanima kako ste pozicionirani na določeni ključni besedi? Odločite se za brezplačno SEO analizo in prejeli boste PDF dokument s koristnimi informacijami. BREZPLAČNO! Če boste želeli še več informacij, se lahko dogovorimo za sestanek in dolgoročno sodelovanje.